Hokej Lotyšsko X Česko na MS v hokeji 2. 5. 2015 online

Přehrajte si přes internet hokejový zápas mezi Českem a Lotyšskem na Mistrovství světa v hokeji 2015. Přímo zde vám přinášíme zápas, který se hraje v sobotu 2. Května 2015 večer v Praze. Naše reprezentace nastoupí ke svému teprve druhému utkání a opět to bude jedinečný zápas plný emocí.

Na této webové stránce si můžete přehrát živý přenos zápasu Lotyšsko vs. Česko. Po jeho skončení vám zde hned rovněž nabídneme video se záznamem tohoto zápasu. Jinak se vysílal i na ČT Sport od 20:15 a rovněž také přes Ivysiální.cz. Toto hokejové utkání vám přinášíme ve skvělé kvalitě a bez reklam. Pevně věříme, že si ho tak opravdu užijete a čeká vás krásný sportovní zážitek. Trenér Vladimír Růžička letos sestavil opravdu silný team a tak nám nezbývá nic jiného, než doufat a fandit, že to naši dotáhnou na domácí půdě opravdu daleko.

Hokej Lotyšsko X Česko na Mistrovství světa v Praze.

Mistrovství světa 2015, které se hraje v Praze a Ostravě totiž žijeme snad úplně všichni. Navíc o to víc, že bude hrát i skvělý Jaromír Jágr, který se objeví v druhé pětce společně s Kovářem na centru. Už jenom to bude pro naše hráče obrovskou morální vzpruhou, která jak doufáme nás dovede až do vítězného finále.

Hokejový zápas Lotyšsko X Česko na Mistrovství světa v hokeji z 2. Května 2015 si u nás můžete přehrát pohodlně a zdarma online. Neváhejte tak už ani chviličku a pojďte do toho. Uvidíte, že na vás čeká opravdu krásná podívaná, která se zapíše do naší sportovní historie. Lotyšsko nepatří mezi vyloženě slabé teamy a hokej opravdu hrát umí.

Hokej Česko x Finsko MS 2014 – přímý přenos online

Přímý přenos hokejového zápasu Česko proti Finsku si můžete pustit zdarma přes internet na této webové stránce. Přímo zde jsme pro vás připravili naprosto pohodlně a jednoduše ke shlédnutí tento netrpělivě očekávaný hokejový zápas na Mistrovství světa v hokeji 2014, které se koná v Bělorusku. Bude to opravdový svátek sportu jaký se jen tak nevidí. Máme pro vás odkazy kde si ho vychutnat online.

Český team prozatím na Mistrovství světa v hokeji podává trochu rozporuplné výkony. Sám trenér Vladimír Růžička prohlásil, že hraje chvíli jako na svatbě a chvíli jako na pohřbu. Zkrátka, že někdy se hráči opravdu snaží a je to vidět i na výsledku a jindy jen nemotorně postávají na ledě. Každopádně na zápas s Američany se naši hráči dokázali dostatečně namotivovat, čemuž odpovídá i skvělé vítězství, které nás posunulo až do boje o medaile.

Závěr tohoto zápasu byl sice hodně infarktový a do poslední chviličky nebylo jisté, zda si jinak luxusní náskok tří gólů uhlídáme, ale výsledek 4:3 se nedá hodnotit jinak, než pozitivně. Po dvou letech má tedy náš team šanci opět získat medaili. To já to může být se bude rozhodovat i v dnešním sobotním zápase s Finy. A bez šance rozhodně nejsme, protože Finové postoupili ze skupiny B až ze čtvrtého místa. Takže z toho se dá poměrně jasně odvodit, že ve své vrcholové formě asi zrovna nejsou. Sice vyřadili Kanaďani, ale ty na letošní mistrovství vyslali také celkem slabí a nesehraný team. To u nich sice není zvykem, ale stalo se.

Každopádně vy nyní budete moci této šance využít a fandit našim online. Přímo zde na této webové stránce jsme totiž pro vás tento veledůležitý semifinálový zápas připravili živě ke shlédnutí. Můžete si ho tedy přehrát naprosto jednoduše přes internet ať už budete kdekoliv. Věříme, že této šance využijete a budete se dobře bavit. Společně třeba i pomůžeme našich hokejistům k vítězství!

Hokej: Česko – Kanada MS 2014 online ke shlédnutí

Online ke shlédnutí hokejový zápas České reprezentace na Mistrovství světa v hokeji 2014 v Bělorusku mezi Českou republikou a Kanadou. Přímo zde na této webové stránce vám přinášíme přímý přenos tohoto netrpělivě očekávaného utkání. Svěřenci kouče Růžičky nastoupí proti vždy velmi záludným Kanaďanům. Pojďte si s námi pustit tento zápas online přes internet.

Na této webové stránce si můžete pustit živě video s přímým přenosem utkání Česko vs. Kanada. Po dlouhé době tady máme opět obrovský hokejoví svátek a silný team pod vedením kapitána Tomáše Rolinka jistě neudělá ostudu. Kromě přímého přenosu si u nás můžete následně pustit ještě záznam této hry. Video tak nemusíte sledovat jenom živě, ale prostě si ho přehrát kdykoliv jenom budete chtít z našeho online archivu.

Ale z zpátky k tomuto zápasu. Českému teamu se zatím daří celkem solidně. V prvním zápase porazil přesvědčivě Slováky a v druhém sice prohrál se Švédskem ale se ctí na nájezdy. Navíc gól Jardy Jágra po osmi vteřinách od prvního vhazování se zapsal zlatým písmem do statistik naší reprezentace. Česko se tak s prozatímními třemi body a skórem 6 : 6 drží zhruba někde uprostřed skupiny A.

V neprospěch našeho teamu svědčí to, že Kanaďané měli celý jeden den oddychu, zatímco náš team nastupuje po včerejším velmi vyčerpávajícím zápase. Je tak jasné, že Kanaďani na to vlítnou a budou se snažit naše borce přebruslit jak jen to nejvíc půjde. Také už jenom jméno soupeře budí respekt, i když strach prý rozhodně ne, jak tvrdí samotní hráči.

Samozřejmě se najdou i fakta, kterému našemu teamu hrají do karet. Vždyť na letošním mistrovství už Kanaďané prohráli s Francii 3:2 po nájezdech, což je opravdu neuvěřitelný výsledek. Naši borci mají určitě ještě na víc!

Hokej Česko – Kanada je tady online ke shlédnutí. Pusťte si zdarma přes internet video s tímto skvělým hokejovým zápasem. Věříme, že se budete dobře bavit a třeba právě i díky vašemu fandění náš team nakonec zvítězí.

Fotbal online Liga mistrů 12. 3. 2014: FC Barcelona – Manchester City

Online ke shlédnutí fotbalový zápas Ligy mistrů UEFA mezi dvěma evropskými velkokluby. Proti sobě opět nastoupí španělská FC Barcelona a anglický Manchester City. Dva opravdu skvělé teamy, které patří k suverénům svých lig, k nejlepším teamům v Evropě, ale i na celém světě. Dnes jsme si pro vás připravili jejich zápas z osmifinále, který si můžete pustit živě online.

Pokud máte nálada na krásný fotbal, tak jste na správné adrese. Přímo zde totiž naleznete online ke shlédnutí zápas ligy mistrů odehraný 12. března 2014. Půjde o druhé osmifinálové střetnutí mezi Barsou a Manchesterem. Jeden musí z kola ven, ale kdo to bude? Tato otázka už visí ve vzduchu a vy se na ní bezpochyby brzy dozvíte odpověď.

A v jaké formě a náladě jsou oba dva velkokluby? Manchester City je posledních pět let opravdu nevyzpytatelným teamem. Má za sebou úspěchy ale i nepochopitelné kiksy. Možná právě proto mu v poslední dekádě fotbal z vrcholné meziligové soutěže chybí. Jenže je letos team opravdu namotivovaný, už jenom tím, že prošel do jarní vyřazovací fáze, což je jistě obrovský úspěch.

To Barcelona má za sebou v poslední dekádě hned několik úspěchů. Naposledy vyhrála nejprestižnější klubový pohár v sezoně 2010 / 2011. Team tak zdánlivě nic netlačí. Messi se v poslední době dostává do skvělé formy a tak se jistě můžeme těšit na jeho prvotřídní výkon.

Fotbalový zápas Ligy mistrů UEFA mezi FC Barcelona X Manchester City ze středy 12. března 2014 si můžete přehrát online. Kromě živého přenosu pro vás zde budeme mít v archivu i video se záznamem, který si pak budete moci přehrát kdykoliv jenom budete chtít.

Hokej: Česko – Švédsko Sochi 2014 online ke shlédnutí

Dnes 12. února 2014 se slavnostně rozbíhá hokejový turnaj mužů. U toho samozřejmě nemůžeme chybět ani my, proto jsme pro vás připravili online ke shlédnutí zápas Česko x Švédsko. Bude to vůbec první představení našeho hokejového teamu na letošní olympiádě v Sochi 2014.

Začátek hokejového turnaje mužů byl už opravdu netrpělivě očekáván. Vždyť se jedná o jeden z nejprestižnějších zimních sportů. Český team čeká střetnutí asi s nejsilnějším teamem v naší skupiny a to Švédskem. Severská velmoc si na minulé olympiádě stejně jako my nesáhla na medaili a teď si chce spravit chuť.

Český team je letos hodně podceňovaný hlavně z hlediska většího věkového průměru, než mají ostatní teamy. Jenže to také není úplně pravda. Máme borce všech věkových skupin z mnoha různých prestižních soutěží. Samozřejmě největší část hráčů je z NHL. A veteráni jako Jaromír Jágr nebo třeba Petr Nedvěd také team dozajista velmi podrží.

hokej_1

Team který sestavil Alois Hadamczik zkrátka má to, aby získal mnoho cenných skalpů a třeba i přivezl nějakou tu medaili.

Příznivě je nám nakloněný i los skupin. Na olympiádě v Sochi, jsou celkem tři skupiny, přičemž český team byl zařazený do té poslední C. V každé skupině jsou čtyři teamy. V té naší pak konkrétně kromě velmi silného Švédska i průměrní Lotyši a Švýcaři. Postupový klíč ze skupiny není také zrovna tvrdý, takže pak stačí vyhrát nějaký zápas v play-off a cenný kov bude na dosah.

hokej_2

Jenže nepředbíhejme. Dnes nás ještě čeká teprve začátek turnaje a s ním pravá hokejová bitva, která bude jistě stát za to! Zápas Česká republika vs. Švédsko vysílaný ve středu 12. února 2014 si můžete přehrát naprosto pohodlně a zdarma online přímo zde na této webové stránce. Máme tu pro vás jak živý přenos zápasu, tak následně i video s jeho záznam.
Pojďte fandit s námi! Kdo neskáče neni Čech, hop Hop HOP!